Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

1/2/2014 Κοπή πίτας και το πρώτο σήμα στο μονοπάτι Καταφύκι – Παπούλια



Η Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας και οι  Summit Runners Ερμιονίδας έκοψαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια εκδήλωση διαφορετική..

Πριν την καθιερωμένη μας πεζοπορική διαδρομή από το Καταφύκι στο Ηλιόκαστρο όπου και κόψαμε την πίτα μας, είχαμε την χαρά να δούμε με τα μάτια μας να καρφώνεται το πρώτο ταμπελάκι στο μονοπάτι Καταφύκι – Παπούλια.

Ένα προσωπικό όνειρο γινόταν πραγματικότητα, να γίνουν οι φυσικές ομορφιές της Ερμιονίδας βατές, προσιτές και γνωστές σε όλους τους κατοίκους της και μαζί με αυτούς να ελκύσει έναν διαφορετικό τουρισμό από αυτόν που ξέρουμε, έναν τουρισμό που ξέρει να θαυμάζει και να προσέχει τον τόπο που επισκέπτεται με αγάπη στη φύση, στους κατοίκους και το περιβάλλον της.

Το όνειρο αυτό δεν θα έπαιρνε ζωή το Σάββατο 1/2/2014 χωρίς  τη βοήθεια για τις κοινές μας ιδέες από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας Ευάγγελο Γουζούαση.

Τον ευχαριστώ θερμά!!!!

Ευχαριστούμε και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και σε κάθε δράση της Ομάδας… είσαστε η δύναμη για την συνέχεια..

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε σε αυτό το έργο και στην συνέχεια της σηματοδότησης του μονοπατιού, σας περιμένουμε το Σάββατο 8/2/2014 και ώρα 11:00πμ στο Καταφύκι στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου έτοιμους για δουλειά!!!

Δαμιανός Νάκος
Τηλ: 6977643386

                                                                                                      




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου